Program EFT tehnike

EFT-tehnika (Emotional Freedom Technique) ili kako je mi prevodimo, tehnika emocionalne slobode je izuzetno moćna. Upravo ovu tehniku sam najviše primanjivala u procesu svoga lečenja i smatram je najdelotvornijom.

U novembru 2018. konačno sam dobila sertifikata za njenu primenu u radu sa drugima i počela sam sa grupnim programima i individualnim susretima.

Obuku  sam završila u inostranstvu, u Sloveniji, pa je čitava procedura bila dosta komplikovana, ali sam sada veoma srećna jer je moja želja bila da ovako dobra tehnika bude dostupna ljudima iz ovog okruženja na stručan, ozbiljan način.

Moram reći, kao u onoj reklami, izgleda veoma šašavo, ali  je neverovatno delotvorna!!!

I sama sam bila veoma skeprična prema njoj. Kada su mi je prvi put pokazali, nakon prvog kruga, nasmejala sam se i rekla da me to ne zanima. (U sebi sam pomislila da je osoba koja mi je nudi zaista naivna kad je mogla da poveruje u tako nešto!) Ali kad sam ,,doterala cara do duvara” sa svojim zdravstvenim problemima, otvorila sam se za sve opcije. Malo je reći da sam bila iznenađena, bila sam oduševljena!

Sada imam prilike da gledam druge koji su iznenađeni brzinom i efikasnošću!

Uživam u njihovom oduševljenju rezultatima jer znam šta znači živeti pod teretom neprijatnih emocija i ponovo osvojiti slobodu i radost!

Subotom od 9h u našem Udruženju roditelja Matica, organizujemo tematske grupne radionice, a individualne tretmane nudimo svakog dana osim nedelje.

Zakazivanje individualnih termina i prijava na grupne tematske tretmane može da se obavi na broj 063 622 900 ili porukom na facebook stranici Udruženja roditelja Matica.

Najnovije objave

EFT-tehnika, tj. tapkanje

EFT tehnika, takozvano tapkanje,  pripada novoj grupi tehnika i protokola, pod nazivom energetska psihologija. Moderna…

Saznajte više o ovom programu

    Molimo Vas da potvrdite ovo polje