EFT-tehnika, tj. tapkanje

EFT tehnika, takozvano tapkanje,  pripada novoj grupi tehnika i protokola, pod nazivom energetska psihologija.

Moderna zdravstvena istraživanja pokazuju da je vise od 85% fizičkih i zdravstvenih problema prouzrokovano emocijama.

Iako ljudsko telo na prvi pogled izgleda čvrsto,  naša suština je u stvari energija.

EFT možemo opisati kao  tehniku „emocionalne akupresure“, gde se tačke meridijana na telu stimulišu tapkanjem prstima. Stimulacijom određenih enrgetskih meridijana ona otklanja blokade koje nastanu u protoku energije. To dalje izaziva emocionalno ,,čišćenje”, a kao posledicu toga vrlo često  i fizičko ozdravljenje, jer otklanjanje energetskih blokada dovodi  i do uklanjanja fizičkih bolesti.

Ona se može primenjivati u vrlo mnogo sfera. Npr. kada smo anksiozni, depresivni, osećamo tugu, krivicu, bes, patimo od nesanice, apatije, imamo uverenja koja nas sputavaju, želimo da smršamo, da se odviknemo od neke zavisnosti, kod fizičkog bola…

,,Probajte EFT- tehniku na svemu što vas muči!” – Gary Craig

EFT tehnika često pomaže, kada ništa drugo ne pomaže, što je bio i moj slučaj. (Pročitaj više u delu O meni).

EFT je , mogu slobodno reći,  impresivan! Dugogodišnje fobije mogu se doslovce izlečiti u 30-ak minuta. Ljudi se često čude kada vide koliko brzo dolaze do rezultata. Ne mogu da poveruju da nešto toliko jednostavno i na prvi pogled banalno, može da bude tako učinkovito.

,,Tapkanje po energetskom sistemu dok smo fokusirani na emotivan (ili fizički) problem je izuzetna isceljujuća tehnika koja zaslužuje Nobelovu nagradu. Njen uticaj na nauku isceljenja će biti ogroman.” – Dr Fred Gallo, klinički psiholog

Više o ovoj tehnici pisaću u narednom periodu, a u subotu 01.12.20108. održaću prvu zvaničnu radionicu iz programa EFT tehnike pod nazivom “MOJ BES”. Ako želite da se oslobodite emotivnog tereta, da povedete računa o sebi, svom telu, i svojim bližnjima ova radionica će vam pomoći da se “očistite”, rasteretite i umireite.

O radionici se detaljno možete informisati na ovom linku.

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta, kontakt telefon je 063 622 900.

Radujem se kad pomažem!

Biljana Grbović

Comment 1

  1. Verica Vlaisavljević
    April 15, 2018

    Jedva čekam

Write a comment