Samopouzdani roditelji

Suština ovih radionica je da vam pomognemo da u odnosu prema svom detetu spojite ono što na prvi pogled izgleda nespojivo, a to je LJUBAV (ali ona prava bezuslovna roditeljska ljubav, koja sve razume, sve prihvata, koja greje svojom toplotom dečje srce i podstiče svaku vrstu razvoja) sa ČVRSTIM GRANICAMA (zdravim autoritetom, ali vrlo jasnim i direktnim, tako postavljenim da se nedvosmisleno zna ko odlučuje i ko ima moć).

Reč je o širokom, sveobuhvatnom programu roditeljstva. Sastoji se od 15 sastanaka koji su organizovani tako da se nalazimo jednom nedeljno, na minimalno 90 minuta. Radimo u malim grupama do 7 članova.

 

 

Kako da vase dete bude samostalan đak

Naučite sve  što treba da zna roditelj koji želi da njegovo dete bude dobar i samostalan djak. Oslobodite sebe stalne obaveze opominjanja, preslišavanja i pružanja pomoći oko domaćih zadataka, a u isto vreme pomozite detetu da se osamostali i unapredi svoje samopouzdanje. Radionica je namenjena roditeljima, traje oko 2 sata. Više informacija i prijava na telefon 063 622 900. Radi se u malim grupama do 8 roditelja. Autor i realizator je Biljana Grbović.

Kako da izgradite dobre odnose među braćom i sestrama

Radionica je namenjena roditeljima koji imaju dvoje i više dece, a koji su svesni značaja dobrih odnosa između braće i sestara. Ovo su veoma specifični odnosi i često ostavljaju značajan trag na formiranje ličnosti, a na žalost, o tome kako se oni izgrađuju,  malo se zna. Radimo u malim grupama roditelja.  Ovo nije program koji duže traje, već je reč o jednokratnoj radionici koja traje oko 2 sata. Obavezne su prijave. Više pojedinosti možete saznati na telefon 063 622 900.

Moje dete neće da jede

Da li vaše dete spada u onu grupu dece koju treba moliti da jedu?

Sasvim je jasno da ste zabrinuti da to ne ugrozi zdravlje i razvoj vašeg mališana.

Ukrašavate tanjir, zamajavate ga sa tv programom, molite ga, obećavate mu nagradu kada pojede….A onda vam nekad i pukne film, pa dođe do svađe! Znate da to nije rešenje, pa onda opet pokušavate lepo…

Da li je ovo borba od koje ste se već umorili?

Postoji rešenje za vas. I ovo se uči!

Više informacija možete dobiti na telefon 063 622 900.

Radujem se kad pomažem!

    Molimo Vas da potvrdite ovo polje