Da li ste svesne šta sve možete?

Mojim komšinicama, drugaricama, sestrama koje još uvek ne znaju koliko mogu

Često mislimo da su ovako lepa mesta namenjena nekom drugom soju ljudi, ne nama, ne onima koji su iz radničke klase, iz ruralnih sredina, već samo onima koji imaju veze sa politikom, ili imaju mnogo novca, ili da su eventualno to neki “teški” intelektualci.

Danas sam bila na jednom ovakvom mestu, i pre par dana na drugom i pre par dana na trećem, ja iz radničke klase, odrasla na periferiji, bez političkih veza, bez ikoga ko bi me “gurao” i upoznala tamo još mnogo takvih običnih žena i shvatila da ima mnogo mogućnosti za nas obične, ali ih ne vidimo dok se malo ne popnemo na prste da možemo da zavirimo iza zidića.

Život u 21. veku je svojevrstan izazov. Danas je više nego ikada pre svakoj zdravoj osobi otvorena mogućnost da postigne uspeh. Nekada su visoki ciljevi bili rezervisani za visoke društvene slojeve.

Za mene je reč preduzetništvo čudesna reč. Kad mislim o sebi kao o preduzetnici, uvek ispravim leđa.

Drage moje komšinice, drugarice, sestre ispravite i vi vaša! Ne bojte se, ako bilo šta znate i volite da radite!

Raspitajte se za fondove, raspitajte se za mogućnosti, imajte vere, ne mislite o neuspehu, kuckajte na internetu, pitajte ljude, tražite pomoć i najvažnije, volite sebe, volite život i volite druge ljude jer onda imate direktno energetsko napajanje u svakom momentu i direktnu vezu sa najviše instance, one nebeske!

Verujte mi, vrata ovako divnih mesta će vam uskoro biti otvorena. Srešćemo se tamo i popričaćemo i radovaćemo se zajedno. Pozvaćemo još jednu drugaricu, i doći će naše ćerke, i promenićemo ovo naše okruženje, mi jake, a tople uspešne žene koje imaju veru i viziju!

Završiću sa tri tačke… i jednim, ali velikim ?

Radujem se kad pomažem!

Biljana Grbović

 

Write a comment