Naša pozorišna predstava ,,Kao moja mama”

Mi, članice Udruženja roditelja Matica, osmislile smo pozorišnu predstavu ,,Kao moja mama”, čija je tema odnos između odrasle ćerke i njene , sada već ostarele majke. Predstava je višeslojna te se indirektno bavi i kritikovanjem, vaspitanjem, mogućnošću ličnog razvoja i međugeneracijskim transferom. Moglo bi se reći da je reč o psihološko edukativnoj drami koja je dosta složena, ali je i pored toga uspela da jasno prenese poruku, da bude razumljiva raznovrsnoj publici, a da pri tom nije ni na trenutak dosadne ili teška.

Naša želja je i bila da onoliko koliko je nama običnim ženama dato, damo svoj doprinos zajednici u smislu uticaja na svest publike kako bi pokušale da za našu decu stvorimo što bolje okruženje za odrastanje.

Radimo volonterski, tako da je ulaz slobodan, ali su obavezne prijave.

Ukoliko želite da vam sačuvamo kartu :
a) ostavite komentar ispod posta sa svojim imenom
b) obavezno kliknite IDEM
Broj mesta je ograničen.

Radujemo se kad doprinosimo!

Comments 5

 1. Ljiljana
  November 29, 2019

  Predstava zvuči jako zanimljivo. Kada, gde i da li ima mesta? Još jedno pitanje, kako još jedna mama može postati deo udruženja!? Hvala Ljiljana

  1. Biljana Grbović
   November 29, 2019

   Dobar dan Ljiljana, ima karata. Najbolje je da se čujemo u vezi sa vašim učlanjenjem i kartama. Moj broj telefona je 063622900. Pozdrav

  2. Biljana Grbović
   November 29, 2019

   Sledeće izvođenje je u subotu, 7. decembra u Novom Sadu, na Vaspitačkoj akademiji, to je iza Sinagoge. Karte ne naplaćajujemo, ali je obavezno rezervisati mesto jer je broj sedišta ograničen. Nove članice rado primamo, za to je važno da mi se lično obratite ili nakon predstave ili telefonom.

 2. Jelena
  April 17, 2022

  Predstava je odlična. Da li ima šanse da je opet negde vidimo? Hvala… ❤️

  1. April 18, 2022

   Nadam se da će biti, napravili smo baš veliku pauzu zbog korone, ali da, i mi je mnogo volimo, tako da se nadam da ćemo nastaviti.

Write a comment